Oletko uusi täällä?

Me uskomme, että Jumalan ispiroima elämäntapa siunaa meitä itseämme ja sitä kautta myös toisia. Avoin ja ylistävä seurakuntamme tarjoaa kodikkaan ja lämminhenkisen kasvupaikan uskollesi. Oulun Lähetysseurakunta on kirkkokuntiin sitoutumaton kristillinen yhteisö, joka ottaa avosylin vastaan uusia ihmisiä.

Seurakuntamme tehtävä on kylvää Jumalan sanaa ja antaa ihmisille mahdollisuus oppia tuntemaan Jeesus Kristus. Varustamme jäseniämme, jotta he voivat kasvaa Kristuksessa ja löytää oman kutsumuksensa.  Jeesus tuli maailmaan palvelemaan ihmisiä ja me osana hänen maanpäällistä ruumistaan teemme samoin.

Jokaisessa kokouksessamme on rukouspalvelua. Jos sinulla on sairautta, masennusta tai elät jostain syystä vaikeaa vaihetta elämässäsi niin Jeesus Kristus voi auttaa sinua. Jumala on kohdannut ihmisiä rukouksen aikana tai sen jälkeen ja hänen tahtonsa on edelleen kohdata ihminen rakkaudessa ja totuudessa, parantaa ja eheyttää. Meillä on aikaa sinulle! Jeesus kysyy; ”mitä tahdot, että minä sinulle tekisin?”

Jos olet ilman seurakuntayhteyttä tai koet palvelualttiutta jollain tehtäväalueella, tule käymään ja ota yhteyttä.

Viikko-ohjelman löydät täältä. Sunnuntaikokousten yhteydessä on lapsille pyhäkoulu (paitsi heinäkuun aikana).

Tervetuloa tilaisuuksiimme!