Kristittyjen yhteistä toimintaa:

Kristittyjen yhteinen rukouskokous
Tervetuloa rukoilemaan yhdessä  yhteisten asioiden puolesta. Pidämme kesätauon kesäkuun ja heinäkuun aikana. Tauolla toistaiseksi!

Seurakunnan omat tapahtumat / vierailijat:

Seurakunnan kokoustoiminta uudet koronarajoitukset huomioon ottaen:

Uudet koronarajoitukset antavat mahdollisuuden vain 10 henkilön kokoontumisille 1.2. saakka. Kokoonnumme siihen saakka seuraavasti:

Ti, ke ja pe jatkuu normaalisti. Su kokouksia on kaksi, klo 13 ja klo 16. joihin molempiin otetaan 10 henkilöä. Koska osallistujamäärä on rajoitettu, täytyy kokouksiin ilmoittautua ennakkoon. Su kokouksiin voi ilmoittautua saman viikon ke klo 12 alkaen tekstiviestillä nroon 044 3777378. Viestiin maininta, tuletko 13 vai 16 kokoukseen. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, yli 10 jääneet ovat varapaikoilla. Esteen sattuessa on tärkeää, että peruutat varauksen, jotta tilalle voidaan ottaa listalta seuraava. Tulijoiden täytyy olla paikalla 10 min ennen tilaisuuden alkamista. Sen jälkeen lukitsemme oven. Kahvio on 6.1. saakka suljettu.

Askeleita uuteen elämään ti klo 18
Tervetuloa rohkeasti, avoimin mielin, etsimään ja löytämään yhdessä jotain uutta sinun ainutlaatuiseen elämääsi!

Raamattuilta ke klo 18 (Tauolla toistaiseksi!)
Tule tutkimaan kanssamme Jumalan sanan ihmeellisiä totuuksia

Ylistys, Sana ja Rukous su klo 13 ja klo 16. Pidämme kiinni viranomaisten asettamista rajoituksista, joten paikalla on lupa olla enintään 10 hlöä. Kahvio on kiinni.

Kokouksien striimaukset.  Youtuben hakukenttään: Oulun Lähetysseurakunta

Ylistys- ja Rukousilta pe klo 18

Pidäthän kiinni koronasuosituksista myös seurakunnassa käydessäsi!